۱۳۹۰ بهمن ۱۰, دوشنبه

دولت هيچ منفعت سياسي در افزايش قيمت ارز و سکه ندارد

ایلنا: رئيس کل بانک مرکزي با تاكيد به اينكه افزايش قيمت سکه و ارز تنها يك حباب است، گفت: دولت هيچ منفعت سياسي در افزايش قيمت ارز و سکه ندارد و اين افزايش قيمت با اراده دولت انجام نشده است. 

به گزارش ایلنا، محمود بهمني در حاشيه جلسه غيرعلني امروز-يكشنبه- مجلس در مورد برخي اظهارنظرها درباره سکوت دو هفته‌اي دستگاه‌هاي اجرايي در قبال نوسانات بازار سکه و ارز گفت: دولت نه تنها در اين رابطه هيچ سکوتي نكرد بلكه بعد از اتخاذ تصميم لازم، بانك مركزي آن را اعلام کرد. 

وي گفت: در حالي كه قيمت‌هاي واقعي، ارقام ديگري بودند، عده‌اي از آقايان حبابي را در بازار ايجاد کردند و مرتب به آن دامن مي‌زدند درحاليكه وقتي اين افراد مي‌ديدند كه بانک مرکزي سکه را به قيمت 546 هزار تومان مي‌فروشد، بايد دست از اقدامات نادرست خود برمي‌داشتند اما اين‌کار را نكردند. 

بهمني، همچنين در واكنش به اظهارنظرهاي ديگري مبني بر تاخير رئيس جمهور در امضاي مصوبه افزايش نرخ سود بانکي، تصريح کرد: بالاخره اين مصوبه اعلام شد که به واسطه آن، بانک‌ها مي‌توانند نقدينگي موجود در جامعه را جمع آوري کنند؛ اين مسئله موجب کاهش شديد قيمت سکه و ارز در بازار مي‌شود. 

وي با بيان اينکه بانک مرکزي براي افزايش نرخ سود بانکي به مصوبه شوراي عالي پول و اعتبار احتياج داشت، ادامه داد: بعد از تصويب اين مصوبه، بايد پروسه‌اي طي مي‌شد تا در نهايت به امضاي رئيس جمهور مي‌رسيد و هيچ تعمدي در تاخير امضا و ابلاغ آن وجود نداشت. 

رئيس کل بانک مرکزي در مورد تعيين مبلغ 695 هزار تومان براي پيش فروش سکه گفت: نرخ سکه بر مبناي قيمت بازار جهاني تعيين مي شود که اين مبلغ دائم در نوسان است، از اين رو در صورت كاهش قيمت جهاني طلا، بانک مرکزي نيز قيمت پيش فروش سکه را کاهش خواهد داد. 

وي با بيان اينکه تصميم گيري درباره قيمت پيش فروش سکه هر هفته انجام مي‌شود، گفت: دولت هيج منفعت سياسي در افزايش قيمت ارز و سکه ندارد و به هيج عنوان افزايش قيمت سکه و ارز با اراده دولت انجام نشده و نخواهد شد چرا كه پول آن به جيب دولت نمي‌رود. 

بهمني اظهار كرد: تعيين قيمت سکه و ارز به صورت دستوري نخواهد بود، بلکه بانک مرکزي سکه و ارز را با قيمت جهاني مي‌فروشد و بازار نيز مجبور است خود را با اين مسئله تطبيق دهد، از اين رو کساني که در بازار آزاد اقدام به خريد خارج از چارچوب تعيين شده مي‌کنند، قطعاً ضرر خواهند کرد. 

سالی سیصد و هجده هزار مصدوم در تصادفات رانندگی


ایلنا: رئيس مركز تحقيقات پزشكي قانوني گفت:« در 9 ماه امسال 237 هزار و 925 مورد مصدوم به سازمان پزشكي قانوني مراجعه كرده‌اند كه آمار مصدومان 6 و 4 دهم درصد كاهش داشته است.» 

"محمود خدادوست" با تاكيد بر بار رواني، اقتصادي و اجتماعي مصدومان در خانواده و جامعه اعلام كرد:« هر ساله حدود 14 تا 15 برابر آمار فوتي تصادفات، مصدوم داريم.» 

وي تاكيد كرد اين آمار با توجه بر مراجعان به مراكز پزشكي قانوني استخراج مي‌شود. 

رئيس مركز تحقيقات پزشكي قانوني تاكيد كرد: « بررسي سطح مصدوميت حوادث رانندگي نيازمند كار پژوهشي جدي است كه سازمان پزشكي قانوني آمادگي انجام اين كار را دارد.» 

خدادوست در پاسخ به پرسش خبرنگار ايلنا در مورد خام بودن ‌آمار مصدوميت حوادث رانندگي كه از سوي سازمان پزشكي قانوني ارائه مي‌شود، گفت: «اعلام اين آمار در حيطه وظايف سازمان پزشكي قانوني نيست، چون تفكيك اين آمار با توجه به ميزان مصدوميت اگر چه بسيار مهم اما نيازمند منابع و امكاناتي‌ست كه بايد به سازمان پزشكي قانوني داده شود تا بتواند اين آمار خام را جمع‌بندي و تكميل شده به جامعه و نهادهاي تصميم گير ارائه كند.» 

وي تاكيد كرد: «اينكه چقدر بار اقتصادي به‌دنبال حوادث رانندگي به كشور تحميل مي‌شود نكته‌اي مهم است كه بايد بين نهادهاي درگير اين حادثه تفاهم صورت گيرد تا بتوان در مورد پيش‌گيري از مصدوميت‌هاي رانندگي چاره‌اي انديشيد.» 

به گفته وي حوادث و سوانح رانندگي از چنان اهميتي برخوردار است كه بايد يك بسيج ملي مانند كاري كه براي مبارزه با بيماري‌هاي واگيري مانند فلج اطفال انجام شد، براي آن تعريف شود. 

خدادوست تاكيد كرد: «بسياري از حوادث رانندگي قابل پيش‌بيني‌ست و با انجام تحقيقات روي مصدويت‌ها مي‌توان بسياري از آنها را از چرخه تصادفات حذف كرد.» 

همچنين وي اذعان كرد: «آمار مصدوميت‌هايي كه سازمان پزشكي قانوني ارائه مي‌كند، مواردي‌ست كه به سازمان پزشكي قانوني ارجاع شده. ممكن است موارد زيادي وجود داشته باشد كه به اين سازمان ارجاع نشده باشد.» 

خدادوست در پاسخ به پرسش ديگر خبرنگار ايلنا در زمينه وسيله نقليه مسئول در تصادف نيز گفت: «طرح تحقيقي از سوي سازمان پزشكي قانوني به پليس راهور پيشنهاد شده‌است كه وسيله نقليه و حتي وضعيت عابر در جريان تصادفات را بررسي كنيم. اين طرح حدود يك‌ماه پيش به پليس راهور ارائه شده‌است.» 

۱۳۹۰ بهمن ۲, یکشنبه

گلشیفته یا خود شیفته, مساله ما کدام است؟

گلشیفته یا خود شیفته, مساله ما کدام است؟
چند روزی است که انتشار عکسی نیم برهنه بر روی جلد یکی از مجلات فرانسوی غوغایی براه انداخته است, کشدار, جدال انگیز و آزار دهنده, براستی چرا؟
مگر چنین موردی بی سابقه بوده است؟ پس محتوای این همه فیلم  و کتاب و مجله های ِ پر فروش ِ کنار خیا بانی چیست؟
آیا مبانی اخلاقی جامعه با انتشار این عکس به خطر افتاده است؟ اگر چنین است پس چرا مبانی نجابت و اخلاق از حضور هزاران تن فروش در خیابانهای داخل و خارج کشور فرو نمی ریزند ؟
آیا گلشیفته فراهانی برای کسب درآمد و یا شهرت دست به  چنین کاری زده است؟ فرضا که جنین باشد, دانستن این نکته چه کمکی به من و تو و مردم ما میکند؟
پس بهتر است که گلشیفته و انگیزه هایش را به حال خود بگذاریم و به سراغ آن خود شیفته ای برویم که با سرنوشت ملت مان بازی میکند. آن خودمحوری که سلیقه شخصی خود را بر آرای ملتی ترجیح میدهد.
بر کارها و رفتار رهبری نظر کنیم که برفرزانگی خود می بالد ولی  سخت ترین شرایط را بر مردم خود تحمیل میکند.
بر خیره سری بنگریم که خود را سکاندار کشتی نجات می خواند در حالی کمترین مهارتی در آن کار ندارد و قومی را به ورطه مرگ نزدیک کرده است.
بیاد اسیران بیگناهی باشیم که دردناک ترین لحظات را میگذرانند و هر لحظه  ناقوس مرگ بر درب سلول شان میکوبد.
گیرم که انگیزه گلشیفته شیطانی باشد, آتنش آن گناه هرگز دامن من و تو را نخواهد گرفت, اما خود شیفتگی آن دیگری دیری است که خرمن های ملت مان را به آتش کشانده است.
براستی چنین نیست؟

۱۳۹۰ دی ۲۷, سه‌شنبه

در ساختن فیلم مستند "جدایی رهبر از قدرت" مشارکت فعال کنیم


در ساختن فیلم مستند "جدایی رهبر از قدرت" مشارکت فعال کنیم
موفقیت بزرگ آقای اصغر فرهادی و مطرح شدن نام ایران و مردم رنجیده آن به گونه ای احترام برانگیز و  ستودنی, دلهایمان را شاد کرد, همانگونه که از درخشیدن دیگر هنرمندان, دانشمندان, نخبگان و ورزشکاران کشورمان دلشاد شده و می شویم . اما بقول خواجه شیراز , کی شعر تر انگیزد خاطر که حزین باشد؟
ایکاش خاطرمان حزین نبود و شادی های مان فراگیر و ماندگار, اما واقعیت تلخ این است که بسیاری از هموطنان مان نمی توانند در این شادی ها شریکمان باشند و حق هم دارند, و براستی  انسانیت حکم میکند که ما در غم هایشان شریک آنها باشیم.
نمیدانم نزدیکان ندا و سهراب و پروانه و هاله و هزاران داغدیده دیگر, این شب ها و روزهای کشدار را چگونه تحمل کرده  و میکنند؟ و میلیونها بیکار و بیمار و بی خانمان و نیازمند نیز؟
راستی تا کدامین روز باید از مزاحمت گماشتگان حاکم زورگو  در عذاب باشیم؟
تا کی باید از وحشت ِ جنگی  ِ ویرانگر بر خود بلرزیم؟
آیا مقدر این است که سرمایه های ملی مان را تاراج کنند و ما از فقر بنالیم؟
بگذارید بساط این دستگاه بیدادگر را بر چینیم و لحظه های زودگذر شادی مان را به روز و ماه و سال و قرن مبدل سازیم و بزبان همان پیر فرزانه,  بر باد قلاشی دهیم این شرک تقوا نام را

۱۳۹۰ دی ۲۶, دوشنبه

گر مسلمانی از این است که حیدر دارد


باز هم  رگ های گردن ساندیس خوران حیدرنشان قلمبه شده و فشار خون شان با اشاره ای بالا رفت, این دفعه بخاطر موفقیت یک فیلمساز ایرانی  و دست دادنش با غیر محرم آنهم در ماه صفر و در آستانه انعقاد تنگه هرمز و در این برهه حساس  از زمان و چه و چه که همه منحرفان و فتنه گران و آشوب طلبان و منافقان و کفار و طاغوتیان و صدامیان و ملی مذهبی ها و فرقه اسماعیله  وهابی ها و خوارج و استعماگران و ملحدان و خلاصه همه  مردم دنیا در مقابل رهبر صف آرایی کرده اند . با توجه به  این ضایعه عظیم بعید نیست که نیروهای خودجوش, اطراف خانه سردار علایی را موقتا تخلیه کرده و به قرارگاه بازگردند تا محل تظاهرات بعدی به آنها ابلاغ شود. خدا را صدهزار بار شکر که دیدن این همه بیکار و گرسنه و کارتن خواب و معتاد و ....... وجدان همیشه بیدار رهبر را قلقلک هم نمیکند, چون همه اینها تقصیر دیگران است و نه رهبری داهیانه ایشان و اختلاس های عزیزدردانه شان

۱۳۹۰ دی ۲۳, جمعه

در انتظار شوکران


در انتظار شوکران 

تو که  رسمت جفا گشته
ره آوردت بلا گشته
بسی بیجان ندا گشته
ره  و دینت خطا گشته
ترا شهوت سرا گشته
تمنایت ثنا گشته

چو آن قلبت سیه گشته
هر آن حسنت تبه گشته
همه کارت گنه گشته
نگهبانت سپه گشته

ز بس جورت گران گشته
کنون  جامت عیان گشته
در آن زهری روان گشته
همه چشمان بدان گشته
چرا بسته  لبان گشته؟